Automatische incasso vispas

Om de vergunning uitgifte vanaf het visjaar 2018 beter en sneller te laten verlopen, heeft Het bestuur van HSV het Meuntje besloten en medegedeeld tijdens de algemene ledenvergadering op 13 maart 2017 jl., om over te stappen op automatische incasso. Hiervoor hebben wij groen licht gegeven aan de ledenservice van Sportvisserij Groningen Drenthe om dit voor ons te gaan uitvoeren

Hiervoor ontvangt u, of heeft al, een brief ontvangen van de Sportvisserij Groningen Drenthe met daarin uitleg wat betreft de procedure.

Als u de ontvangen machtiging invult en deze in een envelop kosteloos terugstuurt naar de Federatie Groningen Drenthe, zullen de gemaakte administratie/incassokosten slechts € 0.50 zijn.

Wilt u hier geen gebruik maken van de ontvangen machtiging (het is niet verplicht), dan zal de Federatie Groningen Drenthe u in November 2017 een factuur sturen hoe u de contributie voor het visjaar 2018 kunt voldoen. Hiervoor wordt echter wel € 2.50 extra aan administratiekosten in rekening gebracht

Vul daarom de machtiging in en stuur deze terug naar de Federatie Groningen Drenthe. U bent dan niet alleen verzekerd dat u de vispas 2018 op tijd in huis geeft, u bespaart daarmee ook nog eens een extra € 2.00 aan administratiekosten.

Lees de ontvangen brief goed door. Heeft u ondanks nog vragen aangaande de automatische incasso of heeft u geen brief ontvangen, neem dan contact op met het kantoor van Federatie Groningen Drenthe. Telefoon: 0592-542890 (bereikbaar van 9.00 uur tot 13.00 uur, op woensdag tijdelijk tot 12.00)

Pinterest