Kampioenschap gemeente Emmen 2019

Het kampioenschap gemeente Emmen 2019 staat gepland op zaterdag 24-08-2019. Meer info volgt t.z.t.Willem Schepers wint de viswedstrijd voor het kampioenschap van de Gemeente Emmen 2018.


De winnaars van elk vak met in het midden de kampioen (v.l.n.r: H.de Groot, W.Schepers, L.

Aan deze wedstrijd konden alleen leden van een van de zeven visverenigingen uit de Gemeente Emmen meedoen. Voor deze wedstrijd hadden zich 56 deelnemers aangemeld.

Nadat de loting was gedaan toog men naar het het wedstrijdparcours aan de Bladderswijk. In stromende regen werden de hengels en toebehoren opgetuigd waarna om 09. 00 uur het beginsignaal klonk.

Tijden de wedstrijd was er toch nog wel een droge periode maar het bleef dreigen. Vlak voor het einde van de wedstrijd om 13.00 uur begon het weer te plenzen. In stromende regen werd er in de drie vakken de vis gewogen en genoteerd waarna men zich weer richting het buurtgebouw Ons Belang in Klazienaveen spoedde .
Na een natje en droogje werd er over gegaan naar de prijsuitreiking die bestond uit goedgevulde prachtige vleespakketten.

Er waren voor elk vak 10 prijzen dus moesten er 30 van deze pakketten worden uitgereikt.

De organisatie te weten Het Meuntje uit Emmen, Het Baarsje uit Klazienaveen , Het Dobbertje uit Erica en de Goudkarper uit Barger-Compascuum danken de deelnemers en de medewerkers voor het slagen van deze wedstrijd.

De uitslag:Pinterest