Najaarscompetitie 2019


De competitie 2019 bestaat uit 5 wedstrijden, het resultaat van 1 slechte wedstrijd teltniet mee voor het eindklassement. Het inleggeld bedraagt 5 euro.

DATUM

WEDSTRIJDWATER:

Samenkomst

07-09

Hoogeveense Vaart Doeland 08:00 Doeland

14-09

Middenweg op de steigers 08:00 Dam aldaar

21-09

Havenkanaal Assen steigers 07:30 Oud pand Misker

28-09

Hoogeveense Vaart Noordseschut
07:30 Emtec

12-10

Bladderswijk 08:00 hek sloperijen

Coƶrdinatoren: Hans Jeuring / Bert Visser.


Uitslag van de 5e wedstrijd en tevens de einduitslag minus 1 slechtste wedstrijd

Op 12-10-2019 werd onder ietwat sloffe omstandigheden de laatste najaarswedstrijd gevist aan de bladderswijk. Staat het kanaal doorgaans bekend om de goede vangsten in het najaar,..Vandaag was het drama! Het was peuteren voor een paar baarsjes om at vis ter weging te kunnen aanbieden. Jos Zomer deed dat vandaag het beste en peuterde zo'n 25 baarsjes bij elkaar. Goed voor 1190 gram en de winst!
Hilbrand Wilken had de kunst goed afgekeken en wist onder het kantje 1080 gram en de 2e plaats te pakken Deze uitslag was voor Hilbrand ruim voldoende om met aftrek van het slechtste resultaat de najaarscompetitie op zijn naam te schrijven.
Doordat Harry Krul vandaag een mindere dag had werd hij bijna door Jos ingehaald, maar kon met minimaal verschil zijn 2e klassering behouden.

Heren gefeliciteerd.!

Na afloop werd er nog even nagezeten bij restaurant "de Serre" te Barger Oosterveld.
Uitslag van de 4e wedstrijd + tussenstand - 1 slechtste wedstrijd na 4 geviste wedstrijden

Gevist is er deze 4e wedstrijd in Hoogeveense Vaart bij Noordscheschut. De eerste drie nummers zaten goed in de vis vooral Stek 1 en 2. Voor de overige deelnemers was het sprokkelen voor de grammetjes.
Uitslag van de 3e wedstrijd + tussenstand na 3 geviste wedstrijden

Onder prachtige omstandigheden werd er vandaag gevist aan het havenkanaal te Assen. over het algemeen waren de vangsten goed te noemen met over het algemeen kleinere vis.

Joop Wolters was vandaag de beste met op stek 7 ruim 7270 gram!

Gefeliciteerd Joop!!

Gecorrigeerde Uitslag van de 2e wedstrijd en tussenstand na 2 geviste wedstrijden.
Het ging moeizaam aan de Middenweg in Emmer compascuĆ¼m. De 2050 gr van Joh. Homan op stek 1 was genoeg voor de winst. Gefeliciteerd Johannes!

Uitslag en tussenstand: