Najaarscompetitie 2018


De competitie bestaat uit 5 wedstrijden, het resultaat van 1 slechte wedstrijd teltniet mee voor het eindklassement. Het inleggeld bedraagt 5 euro.
Het wedstrijdwater wordt enkele dagen voor de wedstrijd bekend gemaakt!

DATUM

WEDSTRIJDWATER: Nog nader te bepalen.

Samenkomst

8 sept

Hoogeveensevaart Doeland 08:00 Doeland

15 sept

Stieltjeskanaal Dibo 08:00 Dibo Coevorden

22 sept

Havenkanaal steigers 07:30 Oud pand Misker

29 sept

Bladderswijk 08:00 hek sloperijen

13 okt

Stieltjeskanaal 08:00 sluis Zandpol

Coördinatoren: Hans Jeuring / Bert Visser.


Einstand Najaarscompetitie:

*** onder voorbehoud van typefouten.Onder een stralende zonnetje hebben op zaterdag 13 oktober 16 deelnemers mee gedaan aan de laatste wedstrijd van deze competitie. Het strijdtoneel voor deze wedstrijd was het Stieltjeskanaal bij Zandpol.
Zoals zo vaak waren de kopstekken ook vandaag weer beslissend en die werden dan ook goed benut door degene die de stekken geloot hadden. Een van onze deelnemers n.l. Johannes Blaauw ving ook nog een grote snoekbaars met een lengte van 90 cm. Hij presteerde het de vis binnen te halen aan een 9/100 onderlijn en haak 16.
Helaas voor hem telde deze prachtige vis niet mee voor de uitslag.


Johannes met zijn snoekbaars. Wat een monster!!

Na afloop werd elke deelnemer nog getrakteerd op een lekkere gehaktbal verzorgt door Gretha de Haas die door een ieder smakelijk werd verorberd. Ze mocht het nog wel een keer weer doen werd er gezegd

De uitslag:
Onder prachtige weersomstandigheden werd zaterdag 29 september met 22 deelnemers de 4e wedstrijd van deze competitie gevist in de Bladderswijk.

Het lijkt erop dat dit wel eens een van de beste uitslagen, zo niet de beste van dit seizoen gaat worden. Iedereen kon deze dag een leuk netje vis ( hoofdzakelijk voorn ) ter weging aanbieden. Het bewijst maar eens weer dat de Bladderswijk een eerlijk wedstrijd water is want de kopplekken hoeven niet altijd de winnaars voort te brengen.

Al met al was het een leuke visdag voor een ieder die deelnam.

De uitslag: