Najaarscompetitie 2018


De competitie bestaat uit 5 wedstrijden, het resultaat van 1 slechte wedstrijd teltniet mee voor het eindklassement. Het inleggeld bedraagt 5 euro.
Het wedstrijdwater wordt enkele dagen voor de wedstrijd bekend gemaakt!

DATUM

WEDSTRIJDWATER: Nog nader te bepalen.

Samenkomst

8 sept

Hoogeveensevaart Doeland 08:00 Doeland

15 sept

Stieltjeskanaal Dibo 08:00 Dibo Coevorden

22 sept

Havenkanaal steigers 07:30 Oud pand Misker

29 sept

Bladderswijk 08:00 hek sloperijen

13 okt

Stieltjeskanaal 08:00 sluis Zandpol

Coördinatoren: Hans Jeuring / Bert Visser


Zaterdag 15 september is er neergestreken aan het Stieltjeskanaal bij DIBO Coevorden. De vangst bestond uit voornamelijk kleinere vis en die zat vooral op de kop en staartplekken. Willem Stuiver wist zijn staartplek ten volle te benutten en won vandaag met 5280 gram. Johan Blauw legde met 3140 gram, bijeen gevist op stek 1, beslag op de 2e plek. Het was een mooie visdag met wisselende vangsten.volgende week naar het havenkanaal te Assen.

De uitslag:Zaterdag 08 September j.l. stond de eerste najaarscompetitie op het programma. Gevist werd er aan de Hoogeveense vaart bij Doeland. Na het startsignaal begon iedereen al vlot een vis te vangen. Toen na een kleine twee uur de stroming weg viel werd het lastig om een visje te vangen. De kop- en staartplek bleken ook vandaag weer belangrijk. Geert Hekhuis wist twee stekken van kop de winst knap naar zich toe trekken met een gewicht van 2460 gram

De uitslag:Pinterest